Parhaat maalivahdin hanskat -vertailussa vuoden 2024 parhaat hanskat 

Etsitkö itsellesi oikeanlaisia maalivahdin hanskoja, muttet tiedä, mitkä olisivat juuri sinulle ne oikeat? Kokosimme tähän artikkeliin maalivahdin hanskavaihtoehtoja eri kategorioista ja erilaisiin tilanteisiin. Tutkimme yli 30 erilaista tuotetta ja vertailimme niitä keskenään, jotta sinä pääsisit helpommalla!  

“Maalin suulla seisova sankari vaatii enemmän kuin pelkkää rohkeutta – hän tarvitsee varusteet, jotka ovat yhtä tinkimättömät kuin hänen oma pelinsä. Maalivahdin hanskat eivät ole vain kädessäsi – ne ovat voiton välineesi, kilpesi ja luottamuksesi. Astu maalille luottavaisena ja tunne jokainen torjunta voittona!” 

Miten Valita Oikeat Maalivahdin Hanskat: Opas Pelaajille 

Kun valitset itsellesi tai lapsellesi sopivia maalivahdin hanskoja, kiinnitä huomioita niiden rakenteeseen. Hyvät maalivahdin hanskat ovat sormista tukevasti pehmustetut. Hanskojen ranneosien tulee olla tukevat ja suojaavat. Varmista myös, että ranneremmien kireyttä voi säätää – ranneosan pitää istua napakasti ja pysyä paikallaan kaikissa tilanteissa. Ostopäätöstä tehdessä kannattaa huomioida myös hanskojen oikea koko. Lapsille ja aikuisille pelaajille löytyy omat maalivahdin hanskat, joten älä osta lapselle aikuisille tarkoitettuja hanskoja. Maalivahdin hanskojen tulee istua omaan käteen napakasti niin, että käsiä ja sormia pystyy liikuttamaan luonnollisesti. Muista myös varmistaa, että maalivahdin hanskojen kämmenosa on lateksia tai muuta nahkeaa materiaalia. Kämmenosan nahkea pinta varmistaa, ettei yksikään pallo karkaa maalivahdin käsistä.   

Hanskojen Huolto 101: Pidä Maalivahdin Hanskat Parhaassa Kunnossa 

Maalivahti-hanskat
 • Pese hanskat jokaisen treenin ja pelin jälkeen. Parhaan tavan löytäminen voi tuntua loputtomalta suolta, sillä ohjeita hanskojen oikeaoppiseen pesemiseen on loputtomasti. Hyvä vinkki on ottaa hanskat suihkuun, huuhdella niitä kevyesti, suihkuttaa niihin hanskojen hoitoainetta, jättää hanskat suihkun lattialle ja pese vaikka hiukset välissä. Tämän jälkeen poimi hanskat ja kuivaa ne puhtaaksi. Jos toimit näin jokaisen treenin jälkeen, voit olla varma, että hanskat säilyvät tuoreina paljon, paljon, pidempään.  
 • Kun hanskojen pesu on suoritettu, on eritäin tärkeää muistaa kuivata ne. Jos hanskat eksyvät lähellekään lämpöpatteria, silloin vaahtomuovi kärsii kriittisellä tavalla ja pito kärsii varmasti. Jos vastaavasti jätät hanskat vain penkille, ne eivät saa tarpeeksi hengittävyyttä kuivuakseen, jolloin ne eivät ole valmiina seuraavia treenejä varten. Joten tee kuten Kasper Schmeichel ja varaa hanskoille oma henkari tai teline kuivumista varten. 

Parhaat maalivahdin hanskat -vertailu 

Parhaat Select maalivahdin hanskat: Select 90 Flexi Pro V23 

Select- Maalivahdin Hanskat-lapset

Arvosana: 4.4/5 

Negative Cut tarjoaa tiukemman istuvuuden, koska ompeleet on sijoitettu käsineen sisäpuolelle. Leikkaus antaa sinulle myös suuremman lateksipinnan, mikä antaa sinun hallita palloa paremmin. 

Kämmen on valmistettu Selectin 3 mm paksusta lateksista. Quartz Latex tarjoaa täydellisen pidon kaikissa sääolosuhteissa. Niissä on myös laajennettu pitoalue. Neopreeninen takakäsi tarjoaa suuren joustavuuden – Sormenpäät vahvistavalla lateksilla optimaalisen suojan takaamiseksi. Nyrkkeilyalue on sisällytetty takakäteen, nämä ovat yhtenäisiä vyöhykkeitä takakädessä, jotka tarjoavat enemmän tehoa ja tarkkuutta, kun joudut lyömään palloa kentältä. Selectin itse kehittämällä Anatomical Fit System -järjestelmällä saat anatomisesti oikeat hanskat, jotka seuraavat kätesi luonnollista kaarevuutta. 

Joustava sisäosa ja epäsymmetrinen ranne mahdollistavat helpottavat käsineen pukemista. 

Parhaat Reusch maalivahdin hanskat: Reusch Maalivahdin Hanskat Attrakt FreeGel Fusion Goaliator 

Arvosana: 5/5 

Sähköpunaisessa räikeässä Goaliatorissa on täysin uusittu Freegel-silikonisovellus ja takakädessä on satoja erillisiä pieniä kumielementtejä. Käsine on valmistettu evolution Negative Cut -leikkauksella, joka antaa sinulle tiukan istuvuuden ja turvallisen pallonhallinnan. Hanskassa on kämmenessä uutta mustaa Fusion-lateksia, joka perustuu menestyksekkääseen Reusch Grip Fusion -koostumukseen, jossa on Aqua- ja Solid-pisteitä ja joka antaa käsineelle aggressiivisen ilmeen. 3D Thumb Crotch peukalon ja etusormen välissä varmistaa, että vältyt ärsyttäviltä ompeleilta erittäin rasitetulla alueella, se antaa sinulle ergonomisen istuvuuden ja parhaan mukavuuden käsineessä. Freegel-teknologia on kevyt ja erittäin kestävä lyöntialue, joka on sisällytetty käsineen takakäteen. Takakädessä on entistä tiukempi istuvuus ja se noudattaa anatomista pitoasentoa. Ranteessa on klassinen kuminauha, jossa on täysi neopreenihihna, joka sulkeutuu sisäpuolelta. 

Parhaat One maalivahdin hanskat: One Geo 3.0 MD2 

One Geo-maalivahdinhanskat

Arvosana: 4.5/5 

Dubravkasin tunnusomainen MD-malli käynnisti ikonisen GEO 3.0 -malliston yli kaksi vuotta sitten, joten on korkea aika antaa tälle hanskalle ylistystä.  Uusi rannerakenteemme on liian hyvä sivuutettavaksi. Pro improved GEO 3.0 MD2:n lateksi on Pro Grade Contact -lateksimme, jota kaikki ammattilaisemme käyttävät aina Valioliigaan asti. Se on erinomainen lateksi kuivassa ja toimii myös erittäin hyvin sateessa, jos pyyhit ylimääräisen nesteen pois, kuten yleensä tekisit minkä tahansa käsineen kanssa. Jos se voi voittaa Englannin sään, tiedät, että se on hyvä. Ominaisuuksina Ul liNEW Parannettu ranteen rakenne = liu’uta hanska päälle/pois helpommin kuin koskaan ennen.  

 •  Negatiivinen leikkaus (sis. peukalon)/ 
 • irrotettava hihna 
 • 3D GEOmetric detaljointi 
 • 4mm Pro Grade kontakti lateksi  
 • Echo Form sisäinen pitojärjestelmä 
 • X-Wrap Control kämmenkääre 
 • Kevyt yksiosainen rakenne (painaa vain 95g!*) 
 • UrgoTract-runko – tähän mennessä laadukkain, hengittävin ja ergonomisin materiaalimme 
 • Huomaa: Tämän mallin erittäin istuvan luonteen vuoksi suosittelemme olemaan varovaisempia hanskaa poistettaessa. Tämä käsine halaa kättäsi ja rannettasi!  
 • Tärkeitä mitoitustietoja: MD2 on hieman suurempi kuin aiemmat GEO: t. Sinun tulisi valita joko puoli- tai täysikokoinen alaspäin normaalikokoon verrattuna (esim. jos olet 10-vuotias, valitse 9 tai 9.5). 

Parhaat Niken maalivahdin hanskat: Nike Phantom Elite Generation 

Nike-Maalivahdin Hanskat

Arvosana: 5/5 

Parannettu pito kaikissa sääolosuhteissa ACC:n kanssa. Perustuu negatiiviseen leikkaukseen. 

Ergonomisesti ommeltu istuu tiukasti. Voimakas nyrkkeilyalue. 

Mesh-materiaalia hengittävyyttä varten. Säädettävä sulku. Phantom Elite –maalivahti hansikkaissa on kestävä vaahto laukausten estämiseen. Joustava kangas antaa kätesi liikkua mukavasti. All Conditions Control (ACC) -tekniikka tarjoaa tasaisen pidon märissä ja kuivissa olosuhteissa. 

Parhaat maalivahdin hanskat lapselle: Vertailussa 3 parhaat hanskat 

1. Select 90 Flexi V23 

Select- Maalivahdin Hanskat-lapset

Arvosana: 5/5 

Negative Cut tarjoaa tiukemman istuvuuden, koska ompeleet on sijoitettu käsineen sisäpuolelle. Leikkaus antaa sinulle myös suuremman lateksipinnan, mikä antaa sinun hallita palloa paremmin 

Kämmen on valmistettu Selectin 3 mm paksusta lateksista. Quartz Latex tarjoaa täydellisen pidon kaikissa sääolosuhteissa. Laajennettu pitoalue. Neopreeninen takakäsi tarjoaa suuren joustavuuden – Sormenpäät vahvistavalla lateksilla optimaalisen suojan takaamiseksi. Nyrkkeilyalue on sisällytetty takakäteen, nämä ovat yhtenäisiä vyöhykkeitä takakädessä, jotka tarjoavat enemmän tehoa ja tarkkuutta, kun joudut lyömään palloa kentältä. Selectin itse kehittämällä Anatomical Fit System -järjestelmällä saat anatomisesti oikeat hanskat, jotka seuraavat kätesi luonnollista kaarevuutta. Joustava sisäosa ja epäsymmetrinen ranne mahdollistavat helpon pääsyn käsineeseen. 

2. Uhlsport Powerline Starter Soft 

Uhlsport-Maalivahdinhankat

Arvosana 5/5 

Klassinen leikkaus takaa erittäin mukavan tuntuman. Kämmen ja kämmenselkä on ommeltu yhteen sormia pitkin, mikä antaa sinulle tiiviin ja luonnollisen istuvuuden. Kämmen on valmistettu Uhlsports Starter Soft -lateksista, joka on 3 mm paksua lateksia. Tämä lateksi on erittäin pehmeää ja antaa sinulle optimaalisen suojan. Rebound Zone käsineen takaosassa antaa sinulle joustavuutta ja voimaa, kun joudut nyrkkeilemään palloa kentältä ratkaisevissa tilanteissa. Suljin on tehty täyteen elastisella siteellä lateksihihnalla. Tätä voidaan tietysti kiristää, jotta saat tiiviin ja henkilökohtaisen istuvuuden käsineeseen. 

3. Reusch Attrakt Fusion Guardian Night Spark 

Reusch- Maalivahdin Hanskat

Arvosana: 5/5 

Tässä huippuluokan maalivahdin hanskoissa on Reusch Grip -lateksi Fusion-teknologialla, joka takaa erinomaisen pidon kaikissa sääolosuhteissa. Evolution Negative Cut tarjoaa tiukan istuvuuden supersuoraan pallonhallintaan. Korkealaatuinen lateksi takakädessä tarjoaa tarvittavan vakauden ja iskunvaimennuksen. Näyttävä sähkönpunainen muotoilu tekee hanskasta vielä erikoisemman. 

3D Thumb Crotch™ vähentää saumoja käsineen rasittavalla alueella etusormen ja peukalon välissä. 

AirVentSystem™ on teknisesti suunniteltu konsepti, joka tarjoaa maksimaalisen ilmanvaihdon käsineen sisällä. Erittäin hengittävä verkkomateriaali peittää koko käden ja sormien sivut, mikä takaa optimaalisen ilmankierron käsineessä. 

Parhaat edulliset maalivahdin hanskat: Vertailussa 3 edulliset hanskat 

1. Adidas Predator Training Heatspawn 

Adidas-Maalivahdin Hanskat

Arvosana: 4.4/5 

Predator Training on maalivahtikäsine, joka on suunniteltu antamaan sinulle parhaan suorituskyvyn halvemmalla hinnalla. Kämmen on valmistettu adidas Soft grip -lateksista, joka tarjoaa erinomaisen pidon ja takaa hyvän kestävyyden kaikissa sääolosuhteissa. Hansikas on tehty positiivisella leikkauksella, joka on klassinen leikkaus ulkosaumoilla. Tämä leikkaus on ensimmäinen ja eniten käytetty leikkaus maalivahtikäsineissä, Flat Cut antaa sinulle perinteisen istuvuuden ja optimaalisen lateksi-pallo-kontaktin. 

2. PUMA Ultra Grip 4 RC Supercharge 

PUMA-Maalivahdin Hanskat

Arvosana: 2.5/5 

ULTRA Grip 4 -maalivahdin hanskat tarjoavat erinomaisen otteen erittäin pehmeän, kestävän lateksikämmenen ansiosta. Hanskan kevyt materiaali tarkoittaa, että se on ketterä ja hengittävä, kun taas joustava ranne täyspitkällä lateksihihnalla on mukana antamaan sinulle äärimmäistä tukea 

Normaali leikkaus. 2 mm superpehmeä lateksi kämmen. Täyspitkä lateksihihna.

3. PUMA Ultra Grip 4 RC Eclipse 

PUMA- Maalivahdinhanskat

Arvosana: 3/5 

Hanskan leikkaus on Regular Cut, joka on perinteinen leikkaus, jossa saumat ovat ulkopuolella. Se tarjoaa löysän istuvuuden sormille ja antaa sinulle suuren pitopinnan. – Rystypuoli on valmistettu lateksista antaen sinulle hyvän joustavuuden sekä paremman voiman, kun nyrkkeilet palloja tärkeissä tilanteissa. – Sulkujärjestelmä on joustava, mikä varmistaa hyvän istuvuuden 

Yhteenveto 

Vertailimme yli 30 eri maalivahdin hanskaa ja halusimme ottaa esille eri merkkien parhaimmistoa sekä erotella myös hinnan ja kohderyhmän mukaan parhaimmat hanskat. Nostimme esille lapset, joille vertailimme 3 eri maalivahdin hanskat, jotka ovat suosituimpia tällä hetkellä.  

Erilaisia maalivahdin hanskoja löytyy markkinoilta lähes satoja, mutta yläpuolelta löytyvästä vertailusta löytyy parhaat ja suosituimmat mallit tällä hetkellä. Tästä hanskavertailusta löytyy melko varmasti myös sinulle sopivia hanska vaihtoehtoja, joten kannattaa käydä tutustumassa vertailuun tarkemmin. Valitse maalivahdin hanskat, jotka eivät vain suojele käsiäsi, vaan myös nostavat pelisi uudelle tasolle. Astu maalille valmiina voittamaan, sillä kun hanskat ovat täydelliset, voitto voi olla vain yhtä torjuntaa lähempänä.  

Toivottavasti parhaat maalivahdin hanskat – vertailustamme oli sinulle hyötyä!